SLIK KOMMER DU I GANG

Velg ut en MatLos i nærheten din fra terapeutliste, avtal time og finn ut hvilken test du trenger.
Så enkelt er det!

Filtrer på bosted:
  • Velg fylke
  • Velg by

  Thor Helge Bergan

  Homeopat MNHL, Akupunktør medl Akupunkturforeningen

  E-post: post@dinklinikk.no
  Telefon: 67905555
  Nettsted: http://dinklinikk.no

  Informasjon

  Moderne funksjonell biologisk medisin og tradisjonelle behandlingsmetoder hånd i hånd.


  Randi Mørck Hultmann

  Terapeut

  E-post: rahult@online.no
  Telefon: 90944545
  Nettsted: http://www.taklinikken.no

  Informasjon

  Jobber med Kranio sakral terapi, Tensegrity, organmassasje, bindevevsmassasje og Hårmineralanalyse.
  Grunnmedisin har jeg tatt og medlem i NLH


  Sigrun Eide

  Kostholdsveileder og Naturterapeut

  E-post: sigruneide@gmail.com
  Telefon: +4747237380
  Nettsted: http://www.sigruneide.no

  Informasjon

  Jeg tilbyr kostholdsveiledning, matintoleransetester, fettsyreanalyse og hårmineralanalyse. Fokus er på å finne årsakene til dine plager og helseutfordringer, og ved hjelp av grundige utspørringer og evt tester får du en personlig tilpasset plan med mat og tilskudd.
  Velkommen til en friskere hverdag!


  Pia Andresen

  Terapeut

  E-post: spiriahelse@gmail.com
  Telefon: 47244894
  Nettsted:

  Informasjon

  Jeg driver klinikken Spiria Helse, og tilbyr hårmineralanalyse og Yorktest (intoleransetest). Jeg er i tillegg straks ferdig utdannet akupunktør ved Vestfold akupunkturskole, og tilbyr også akupunktur, kopping, øreakupunktur og ørelys.


  Tone Søndmør

  Naturterapeut MNNH

  E-post: tone@fjellfrisk.no
  Telefon: 95049885
  Nettsted: http://fjellfrisk.no

  Informasjon

  Velkommen til Fjellfrisk Naturterapi 🙂 Jeg er Naturterapeut MNNH og jobber med kostholdsveiledning, soneterapi og helsecoaching.
  Hvor mye betyr helsa di for deg? For meg er det å ta vare på helsa mi veldig viktig. Det gjør at jeg kan gjøre det jeg har lyst til uten at helsa setter begrensinger. Det ønsker jeg at du også skal oppleve og tilbyr individuell veiledning på hvordan du kan få bukt med dine helseplager og forebygge sykdom ved hjelp av et sunt kosthold, helsefremmende livsstil og naturlig behandling.
  I en førstegangskonsultasjon kartlegger jeg din helsehistorikk hvor jeg også prøver å finne årsaken til dine plager. Sammen lager vi en plan på hvilke tiltak og endringer du kan gjøre, evt supplert med kosttilskudd og/eller behandling.
  For å gjøre en optimal kartlegging tilbyr jeg også tester, f.eks matvareintoleranse og hårmineralanalyse, som er et bra supplement til blodprøver hos legen.
  Jeg jobber mye med stoffskifteproblematikk og mage/tarm/fordøyelse og sammenhengen mellom tarmen og resten av kroppen incl det psykiske.
  Mitt fokus er å skape balanse i kropp og sinn - ved hjelp av sunn og næringsrik mat, fysisk aktivitet, stressmestring og hvile. Jeg veileder og gir behandling basert på en helhetsvurdering og ut i fra dine ønsker og behov. Bor du langt unna så kan vi ta konsultasjonen på telefon eller skype.
  Du er velkommen til Fjellfrisk! - og ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale hvis du lurer på om jeg kan hjelpe deg.