SLIK KOMMER DU I GANG

Velg ut en MatLos i nærheten din fra terapeutliste, avtal time og finn ut hvilken test du trenger.
Så enkelt er det!

Filtrer på bosted:
  • Velg fylke
  • Velg by

  Tone Søndmør

  Naturterapeut MNNH

  E-post: tone@fjellfrisk.no
  Telefon: 95049885
  Nettsted: http://fjellfrisk.no

  Informasjon

  Velkommen til Fjellfrisk Naturterapi 🙂 Jeg er Naturterapeut MNNH og jobber med kostholdsveiledning, soneterapi og helsecoaching.
  Hvor mye betyr helsa di for deg? For meg er det å ta vare på helsa mi veldig viktig. Det gjør at jeg kan gjøre det jeg har lyst til uten at helsa setter begrensinger. Det ønsker jeg at du også skal oppleve og tilbyr individuell veiledning på hvordan du kan få bukt med dine helseplager og forebygge sykdom ved hjelp av et sunt kosthold, helsefremmende livsstil og naturlig behandling.
  I en førstegangskonsultasjon kartlegger jeg din helsehistorikk hvor jeg også prøver å finne årsaken til dine plager. Sammen lager vi en plan på hvilke tiltak og endringer du kan gjøre, evt supplert med kosttilskudd og/eller behandling.
  For å gjøre en optimal kartlegging tilbyr jeg også tester, f.eks matvareintoleranse og hårmineralanalyse, som er et bra supplement til blodprøver hos legen.
  Jeg jobber mye med stoffskifteproblematikk og mage/tarm/fordøyelse og sammenhengen mellom tarmen og resten av kroppen incl det psykiske.
  Mitt fokus er å skape balanse i kropp og sinn - ved hjelp av sunn og næringsrik mat, fysisk aktivitet, stressmestring og hvile. Jeg veileder og gir behandling basert på en helhetsvurdering og ut i fra dine ønsker og behov. Bor du langt unna så kan vi ta konsultasjonen på telefon eller skype.
  Du er velkommen til Fjellfrisk! - og ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale hvis du lurer på om jeg kan hjelpe deg.


  Trine-Mette Sævik

  Ernæringsfysiolog NFE og Homeopat MNHL

  E-post: trinemns@online.no
  Telefon: 99566998
  Nettsted:

  Informasjon

  Statera - Klinikk for ernæring, helse og livsstil
  Velkommen til Statera! Eg tilbyr kostveiledning, matintoleranse tester med oppfølging og veiledning, homeopati, soneterapi og øreakupunktur. Konsultasjon kan også foregå pr tlf og mail.
  Ta kontakt for meir informasjon!


  Turid Solheim Amundsen

  Naturterapeut-konsulent

  E-post: turidsol9@gmail.com
  Telefon: 99791435
  Nettsted: http://www.turidamundsen.no

  Informasjon

  Mastergrad i urtemedisin v/Europhytoinstituttet i Oslo, utdanning i EFT Emotional freedom technique, og hårmineralanalyse hos Grethe Wauer-Eriksen og Tunsberg medisinske skole. Opplæring i kosthold ved psykiske lidelser, Eva Lydeking-Olsen, York-test, Selvinnsikt - Matlos
  Kontor hjemme i første etg


  Wenche Bjørnsund

  Homeopat, Akupunktør, Kost og Ernæring

  E-post: wbjornsund@gmail.com
  Telefon: 48131394
  Nettsted:

  Informasjon