MatLos
Les mer om konseptet MatLos og hva vi kan tilby deg som kunde hos oss
Hva er matlos
Hva er MatLos?

Vi er din one-stop shop innen persontilpasset ernæring med terapeuter og ernæringstester på ett sted. Sammen loser vi deg gjennom jungelen av kostholdsråd!

Finn terapeut

Hvem er MatLos for?
Hvem er det for?

Du ønsker å være den beste utgaven av deg selv og er motivert til endring.  Sammen finner vi en løsning som er like unik som deg for å hjelpe deg tilbake i balanse.

Finn terapeut

Kom i gang

Er du klar for endring? Bli med og finn ut hvilken mat akkurat din kropp trenger. Ta kontakt med en MatLos terapeut i din nærhet for å komme i gang med et skreddersydd program.

Finn terapeut

Mål

Vårt mål er å kunne hjelpe flest mulig til å være den beste utgaven av seg selv gjennom persontilpasset ernæring basert på testing.

Visjon

Vår visjon er å øke selvinnsikt i ernæring, redusere gjetting og gi inspirasjon til endring.

MatLos – persontilpasset ernæring basert på testing.
Mindre gjetting, mer tid til å nyte livet.

Persontilpasset ernæring

Hvorfor er ekspertene så uenige om hva som er sunt? Det har aldri vært tilgang til et større utvalg av matvarer og velmente råd fra eksperter, som i dag. Likevel er det vanskelig å vite hva som egentlig er best å spise, for akkurat deg. Dette spørsmålet ble vår drivkraft og inspirasjon til å utvikle MatLos. Vi er alle forskjellige og unike med ulike behov. Det som er bra for deg, er ikke nødvendigvis bra for alle andre. Derfor trenger du en løsning som er tilpasset akkurat deg.

nettverk matlos
One stop shop

MatLos er din one-stop-shop innen persontilpasset ernæring basert på testing. Vi har et voksende nettverk av engasjerte terapeuter over hele landet og samarbeider med nøye utvalgte og anerkjente laboratorier i USA og Europa. Våre ernæringstester gir deg innsikt i dine behov og er første steg til ditt skreddersydde kosthold, som hjelper deg til å komme tilbake i balanse.

Testing

Vi mener at testing er nøkkelen til å komme fortere tilbake i balanse. Mindre gjetting betyr mer tid til å nyte livet. Gjennom vårt samarbeid med internasjonal anerkjente laboratorier kan vi  tilby deg kvalitative tester basert på forskning. Er du klar for et skreddersydd opplegg?

Kom i gang!

Samarbeid - Matlos

Velkommen til MatLos

Linn-Eide

Linn Eide

MatLos konsulent

Biopat MNNH, holistisk kokk og kostholdsveileder, Master i bærekraftig byutvikling og økobyer

Jan-Haakon

Jan Håkon Håkonsen

MatLos konsulent

Gründer, kompetanse og erfaring fra matindustrien. Utvikler av Omega 3 tilskudd

Sissel Håkonsen

Sissel Håkonsen

MatLos konsulent

Lisensiert og sertifisert Coach, kursholder og har erfaring fra kosttilskuddsbransje

Katrine Solbakken

Katrine Solbakken

MatLos konsulent
Master i ernæring, kostholdsveileder, Homøopraktiker MNLH (ernæring og mikroskopering)
Bli kjent med våre terapeuter!